About Us

Historien om Nora Norway startet i 2008, i en kjeller i Drammen, hvor designer Kathrine K. Jensen og samboer Lars Bjerkeengen ville skape noe trendy, men med god kvalitet og til riktig pris.

Varemerket baserer seg på norske verdier, med rene linjer og gode kvalitetsmaterialer. Alle smykkene er håndlaget på egen fabrikk og all design er gjort av oss. Smykkebasen er laget i uedelt metall som er belagt med 925 sølv eller 14 karat gull.

Siden oppstart i 2008 har Nora Norway blitt historiske, som første offisielle leverandør av smykker til det Olympiske antrekket som ble brukt under London lekene i 2012, og siden også under lekene i Sotsji i 2014.

Nora Norway har siden 2008 blitt solgt om bord på alle Color Line sine skip med stor suksess.

I 2021 lanserte Nora Norway HugMe konseptet, som startet med små smykkeanheng formet som bjørner, i alle farger man kan tenke seg. HugMe bjørnene ble en kjempe suksess og HugMe kolleksjonen vokser stadig med nye produkter.

Hver sesong har sine egne farger og trender. Dette gjør at vi leverer flere kolleksjoner hvert år, tilpasset tiden og endringene markedet opplever.

Kathrine & Lars

© Noranorway.com | Laget av FREMSTORE