FAQ

Nora Norway smykker

Basismaterialet til Nora Norways smykker er kobber. Vi bruker også andre materialer som lær, perler, ferskvannsperler og cubic zirkonia, avhengig av sesong og design.

Våre smykker er belagt med 925 sølv eller 14k gull.

Spesiell pleie av støpte øredobber

Alle øredobber er laget med en base av kobber, som er et mykt materiale. Kobber kan bøyes hvis du ikke behandler smykkene forsiktig. Låsen på øredobbene bør derfor kontrolleres fra tid til annen. Hvis den er løs eller ikke låses, kan du enkelt bøye stangen litt forsiktig slik at den går i lås igjen.

Cubic Zirconia

Cubic Zirconia, ofte referert til som syntetisk diamant, er laboratorie fremstilt krystall av zirkoniumdioksid. Cubic Zirconia krystallen er hard, optisk feilfri og fargeløs. Det er mulig å lage fargede cubiz zirconias, noe som vi ofte bruker i kolleksjonene våre.

Hvordan vedlikeholde Nora Norway smykker

  1. Ikke bruk smykker når du sover eller driver med sport.
  2. Ikke bruk smykker i dusjen eller under håndvask
  3. Ikke spray parfyme direkte på metall, lær eller krystaller
  4. Skulle smykkene dine bli våte, tørk det umiddelbart med en myk klut
  5. Vær oppmerksom på at krystaller kan brekkes
  6. Hvis det ikke brukes regelmessig, kan overflaten av smykkene oksidere (bli mørk). De oksiderte gjenstandene kan poleres med en myk klut.

International lov om nikkel, kadmium, og bly

Alle våre leverandører tester kvaliteter som brukes i våre smykker regelmessig i interne laboratorier. Prosessen følges tett på leverandørens fabrikker. På denne måten sikrer vi at alle internasjonale lover følges, samt EU’s forskrifter om tungmetaller.

NORA NORWAY

AS Nora Norways smykker er laget for hånd og gjennomgår mange forskjellige prosesser: fra støping, polering og plating av metallbasen, til håndfletting av lær, kutting, polering og innsetting av halvedelstener og krystaller.

© Noranorway.com | Laget av FREMSTORE